ZIUA DIASPOREI LA STRĂȘENI

19 august 2019 | 0 | Cultură

Duminică, 18 august, în parcul central ”Ștefan cel Mare şi Sfânt”, a fost organizată a III-a ediţie a Zilei Diasporei, sărbătoare dedicată tuturor strășenenilor de pretutindeni. Programul artistic a fost susținut de ansamblurile locale din municipiu, expoziții ale meșterilor populari și bucate tradiționale. Cei mai curajoși strășeneni au participat la concursurile organizate primind diplome și premii bănești.
,,Strășenenii au simțit nevoia de schimbare, iar educația noastră, dragostea față de această comunitate, dorința de a lăsa lucruri frumoase realizate, sunt elemente ce ne obligă să acordăm întreaga energie pentru dezvoltarea acestui municipiu.
Menţionăm că în cadrul activităţii, PNUD Moldova/ Migraţie şi Dezvoltare Locală, a oferit Asociaţiei “Băştinaşii din Străşeni”, certificatul cu acordarea a 10 mii de dolari, pentru revitalizarea parcului Central “Ştefan cel Mare şi Sfânt”, din municipiul Străşeni.
Primăria municipiului Strășeni mulțumește tuturor celor implicați în desfășurarea activității respective, fiindcă doar prin aportul fiecăruia dintre noi putem realiza ceva frumos în localitatea de baștină.
Să ne implicăm cu toții pentru ca orașul Strășeni să devină un magnet viu pentru turiși și o rădăcină vie pentru băștinați, pentru că acesta este locul unde ne trăim viața de zi cu zi, locul unde muncim, unde ne întâlnim oaspeții, unde îi asteptăm pe toți cu drag să revină acasă!,” a scris pe facebook primărița municipiului, Valentina Casian.

ZIUA DIASPOREI LA STRĂȘENI

ZIUA DIASPOREI LA STRĂȘENIDuminică, 18 august, în parcul central ”Ștefan cel Mare şi Sfânt”, a fost organizată a III-a ediţie a Zilei Diasporei, sărbătoare dedicată tuturor strășenenilor de pretutindeni. Programul artistic a fost susținut de ansamblurile locale din municipiu, expoziții ale meșterilor populari și bucate tradiționale. Cei mai curajoși strășeneni au participat la concursurile organizate primind diplome și premii bănești.,,Strășenenii au simțit nevoia de schimbare, iar educația noastră, dragostea față de această comunitate, dorința de a lăsa lucruri frumoase realizate, sunt elemente ce ne obligă să acordăm întreaga energie pentru dezvoltarea acestui municipiu.Menţionăm că în cadrul activităţii, PNUD Moldova/ Migraţie şi Dezvoltare Locală, a oferit Asociaţiei “Băştinaşii din Străşeni”, certificatul cu acordarea a 10 mii de dolari, pentru revitalizarea parcului Central “Ştefan cel Mare şi Sfânt”, din municipiul Străşeni.Primăria municipiului Strășeni mulțumește tuturor celor implicați în desfășurarea activității respective, fiindcă doar prin aportul fiecăruia dintre noi putem realiza ceva frumos în localitatea de baștină. Să ne implicăm cu toții pentru ca orașul Strășeni să devină un magnet viu pentru turiși și o rădăcină vie pentru băștinați, pentru că acesta este locul unde ne trăim viața de zi cu zi, locul unde muncim, unde ne întâlnim oaspeții, unde îi asteptăm pe toți cu drag să revină acasă!,'' a scris pe facebook primărița municipiului, Valentina Casian

Publiée par Natserstudio sur Dimanche 18 août 2019

sursa: Natserstudio

Știri asemănatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Meteo în Străşeni

Magazin Online ProGlobus.md Contacte Contacte

Curs Valutar