Anual, la data 1 iunie, comunitatea internațională marchează Ziua Internațională a Copilului.

31 mai 2019 | 0 | Politic

„Fă-te, suflete, copil
Şi strecoară-te tiptil
Prin porumb cu moţ şi ciucuri,
Ca să poţi să te mai bucuri”
(T. Arghezi)

Anual, la data 1 iunie, comunitatea internațională marchează Ziua Internațională a Copilului. Această zi a devenit zi liberă, nelucrătoare în Republica Moldova la inițiativa deputaților PL din Parlament.

Copilăria este perioada cea mai dulce a vieții, este perioada descoperirilor și a cunoașterii acestei lumi. Ne aducem aminte cu nostalgie de acele vremuri, pe care le retrăim de fiecare data când depănăm amintirile din copilărie.

Copiii, prin inocența și curiozitatatea lor nemărginită, prin chipul și zâmbetul angelic mișcă această lume din loc și ne fac să fim mai buni, mai răbdători și mai dedicați.

Copii merită toată grija, dragostea și străduința noastră pentru ca viitorul lor să fie unul luminos, asta trebuie să o conștientizăm nu doar astăzi, ci în fiecare zi.

Dragi copilași, va dorim să vă bucurați de toate minunile acestei lumi, să aveți o viață plină de bucurii, să creşteți sănătoși şi fericiți alături de părinţi.

Noi, adulții, să păstrăm mereu în suflet copilul din noi, pentru că doar astfel grijile și greutățile vieții ni se vor părea nesemnificative, emoțiile mai intense și viața mai colorată.

Copilărie frumoasă!

sursa: Partidul Liberal

Știri asemănatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Meteo în Străşeni

Magazin Online ProGlobus.md Contacte Contacte

Curs Valutar