PPDA ar putea retrage sprijinul politic mai multor consilieri de la Strășeni, care au votat, împreună cu socialiștii și democrații, președintele raionului

21 noiembrie 2019 | 0 | Politic

Raionul Strășeni are, de astăzi, un nou președinte.

Liderul Organizației Teritoriale a Partidului Platforma Demnitate și Adevăr (PPDA), Pavel Tamaciuc, a fost ales președinte de raion de către patru colegi de-ai săi, dar și de către consilierii socialiști, democrați și cei ai Partidului „Șor”.

Vicepreședintele PPDA, Alexandru Slusari, s-a declarat nemulțumit de votul colegilor săi și susține că aceștia ar putea rămâne fără sprijin politic.

„Azi, la Strășeni, în pofida poziției centrului, patru consilieri de la Platforma DA au votat alături de PD, PSRM și Partidul „Șor” președintele raionului. Acest lucru s-a produs în condițiile în care, azi-dimineață, după o lună de negocieri grele, blocaj și contradicții majore, a fost identificată o alternativă pentru o alianță între forțele proeuropene și democratice. Acest vot de azi nu mă reprezintă. În scurt timp, Platforma DA va decide privind retragerea sprijinului politic celor patru consilieri”, a decvlarat Slusari.

Știri asemănatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Meteo în Străşeni

Magazin Online ProGlobus.md Contacte Contacte

Curs Valutar