S-a lansat in campania electorala si liberala Nicoleta Malai, care candideaza pe circumscriptia de la Straseni – VIDEO

4 februarie 2019 | 0 | Politic

S-a lansat in campania electorala astazi si liberala Nicoleta Malai, care candideaza pe circumscriptia de la Straseni. Aceasta a organizat evenimentul in fata primariei de la Ghelauza, localitate in fruntea careia se afla de aproape 4 ani, la care a venit si seful acesteia, Dorin Chirtoaca. Iar aseara, independentul Valentin Ganea, care se vrea deputat pe circumscriptia SUA si Canada si-a prezentat programul electoral in scuarul catedralei.

Nicoleta Malai si-a inceput discursul prin a se lauda cu proiectele pe care le-a implementat in localitatea Ghelauza de cand este primar acolo.

Nicoleta MALAI, CANDIDAT PE CIRCUMSCRIPTIA 20:Am devenit cel mai tanar primar si astazi sunt mandra de reusitele pe care le-am facut pana in prezent. Am reusit sa modernizam gradinitele, sa construim drumuri, poduri.”

Prezent la eveniment, Dorin Chirtoaca si-a laudat colega de partid.

Dorin CHIRTOACA, LIDER PL: Nicoleat Malai este singurul om din aceasta circumscriptie care are curajul sa infrunte regimul direct la nivelul prim-ministrului Pavel Filip.”

Nicoleta Malai va fi a 6-ea in buletinul de vot pentru circumscriptia de acolo, adica ultima. Primul va fi democratul Pavel Filip, urmat de socialistul Veaceslav Anghel, membrul partidului Sor, Valeriu Tabacaru si membrul blocului ACUM, Igor Grosu. Circumscriptia 20 include mai multe sate din raionul Straseni si din Orhei.

Un alt candidat care s-a lansat in campania electorala este independentul Valentin Ganea, care se vrea deputat pe circumscriptia 51. Acesta a venit aseara cu sustinatorii sai in scuarul Catedralei si si-a citit discursul de pe foaie.

Pe circumscriptia 51, care include Statele Unite si Canada candideaza cei mai multi candidati, 13 la numar. Valentin Ganea va fi al 10-lea in buletinul de vot de acolo.

Primul va fi democratul Ghenadie Morosanu, urmat de socialistul Gaik Vartanean, independentul Viorel Savva si Valeriu Ghiletchi, membrul partidului Sor, Rodica Rusu, independentii Alexandrin Patron, Petru Neaga, Ghiorghi Grozav, membrul blocului ACUM, Alaiba Dumitru, si candidatii independenti Oleg Bânzar, Roman Palancica si Ana Vasilachi.

sursa: wwww.protv.md

Știri asemănatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Meteo în Străşeni

Magazin Online ProGlobus.md Contacte Contacte

Curs Valutar