Un polițist a ars de viu în mașina pe care o conducea, la Strășeni: Un alt om al legii a decedat aseară în apropiere de Chișinău, după ce s-a izbit cu automobilul într-un indicator

25 februarie 2020 | 0 | Politic

Doi polițiștii de 35 și, respectiv, 38 de ani, au decedat în două accidente rutiere diferite produse în ultimele ore în R. Moldova.

Primul accident s-a produs aseară, în jurul orei 20.17, la intrare în comuna Băcioi, municipiul Chișinău. Șoferul unui automobil de marca „Toyota Auris”, un polițist de 38 de ani, a pierdut controlul volanului, s-a tamponat într-un indicator, ulterior mașina fiind proiectată într-un „Opel”.

Polițistul aflat la volan a decedat pe loc.

Cea de-a doua tragedie a avut loc în jurul orei 4.28, pe traseul Chișinău-Ungheni, în apropierea satului Pănășești, raionul Strășeni.

Un polițist, în vârstă de 35 de ani, aflându-se la volanul unui automobil de marca „Mitsubishi Outlander”, a pierdut controlul volanului, mașina a derapat de pe traseu în canalul de scurgere, s-a tamponat într-un obstacol și ulterior s-a inversat pe traseu.

Ca rezultat al impactului, automobilul a luat foc, șoferul rămânând blocat între fiare, iar pasagera în vârstă de 18 ani a fost aruncată prin parbriz.

 

Poliția anunță că șoferul a decedat pe loc, corpul neînsuflețit al acestuia fiind depistat carbonizat în automobil.

Pasagera din același automobil s-a ales cu traumatisme și a fost transportată la spitalul din Strășeni.

În ambele cazuri au fost inițiate procese penale pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

 

sursa: www.ziarulnational.md

Știri asemănatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Meteo în Străşeni

Magazin Online ProGlobus.md Contacte Contacte

Curs Valutar