Ar fi furat peste un milion de lei și și-au cumpărat mașini, apartament în Chișinău și alte bunuri. Ce riscă doi tineri

16 aprilie 2019 | 0 | Social

Doi tineri din Strășeni și Ialoveni au fost reținuți fiind bănuiţi de furt în proporţii deosebit de mari, săvârşit în 2018. Aceștia ar fi forțat barele metalice și a geamului, ar fi pătruns pe timp de noapte, în sediul unui SRL din orașul Strășeni, unde dintr-un safeu au sustras mijloace bănești. Prejudiciul cauzat fiind de circa 1 300 000 lei.
Tinerii au fost reținuți, iar poliția spune că a stabilit că banii sustrași au fost investiți de suspecți în bunuri imobile: procurarea unui apartament în municipiul Chișinău, loturi de teren în orașul Strășeni și mijloace de transport. Audiați de polițiști, suspecții și-au recunoscut vina.

Tinerii se află în arest pe un termen de 30 de zile, dacă vor fi găsiți vinovați, aceștia riscă pedeapsă cu închisoare de la 7 la 12 ani. Anterior, cei doi au fost judecați pentru infracțiuni similare

De la începutul anului curent pe teritoriul țării au fost înregistrate 2431 cazuri de furt, comparativ cu perioada analogică a anul 2018, s-a stabilit o descreştere cu 513 cazuri.

sursa: www.tv8.md

Știri asemănatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Meteo în Străşeni

Magazin Online ProGlobus.md Contacte Contacte

Curs Valutar