Beție de cinci zile la Strășeni. Un bărbat a murit subit, iar altul și-a tăiat gâtul, în urma consumului excesiv de alcool

3 ianuarie 2020 | 0 | Social

Patru bărbați au petrecut sărbătorile de iarnă la Strășeni și au consumat alcool până nu au mai știut de ei. Unul dintre amici a murit, iar altul, când s-a trezit, și-a tăiat gâtul cu un cuțit găsit la întâmplare.

Poliția din Strășeni și salvarea au fost solicitate în satul Zubrești, în noaptea de 2 ianuarie, la ora 23:55.

Polițiștii au stabilit că patru bărbați, cu vârste cuprinse între 31 și 43 ani, rude între ei, au consumat băuturi alcoolice în perioada 27 decembrie 2019 – 01 ianuarie 2020. În ultima seară, aceștia au adormit în gospodăria unde au consumat alcool, iar când unul din ei s-a trezit din somn, l-a observat pe altul jos pe podea. Apropiindu-se de acesta a văzut că are mâinile reci și a chemat ambulanța, alertând, totodată, mai multe rude.

Trezindu-se din somn un alt bărbat dintrei cei patru, în vârstă de 31 de ani, fiind în stare de ebrietate alcoolică avansată și afectat emoțional, și-a tăiat gâtul cu cuțitul.

Sosiți la fața locului, medicii au examinat bărbatul care era jos pe podea, stabilind că acesta decedase. Tot atunci, i-au acordat ajutor medical celui care și-a rănit gâtul cu cuțitul. Viața acestuia este în afara pericolului.

Potrivit medicului legist, cauza preliminară a decesului bărbatului de 31 de ani este un atac de cord, ca rezultat al consumului exagerat de alcool. Rudele decedatului au confirmat faptul că acesta ar fi avut anterior probleme la inimă.

Familiile bărbaților care au consumat alcool, nu fac parte din categoria familiilor social-vulnerabile.

Pe cazul dat a fost inițiat proces-penal în cadrul căruia urmează a fi efectuate acțiuni de urmărire penală și măsuri speciale de investigație în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor.

Informația ne-a fost oferită de ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție Strășeni, Silvia Vetcu.

sursa: www.unimedia.md

Știri asemănatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Meteo în Străşeni

Magazin Online ProGlobus.md Contacte Contacte

Curs Valutar