Candidat la șefia or. Strășeni: Condamn pomenile electorale și nu voi admite acest lucru

23 septembrie 2019 | 0 | Politic , Social

„Dragi Strășeneni, Acum 8 ani, dumneavoastră mi-ați încredințat pentru prima dată mandatul de primar al orașului Strășeni. Ulterior, în 2015, m-ați reales repetat, din primul tur, la cârma acestei localități… Peste câteva săptămâni locuitorii municipiului Strășeni urmează să-și realeagă primarul pentru următorii 4 ani. După mai multe reflecții, dar și în urma multiplelor consultări cu dumneavoastră, am ajuns la concluzia că trebuie să ne consolidăm eforturile, pentru a aduce comunitatea nostră în secolul care trăim”. Aceasta scrie, pe o rețea socială, candidatul pentru un nou mandat la șefia orașului Strășeni, Valentina Casian, informează Provincial.

„Nu sunt membru nici a unui partid, respect voința alegătorilor, iar toate activitățile, în special din ultima perioadă, sunt în exclusivitate legate de activitatea profesională și competențele administrației publice, a fost un efort de a mă ridica la nivelul încrederii, ce mi-ați acordat-o în 2015, în ziua alegerilor locale… Eu nu am acceptat, și, de această dată, condamn pomenile electorale și nu voi admite în jurul meu persoane ce fac acest lucru, ce discreditează caracterul liber și corect al alegerilor. Nu voi călca oamenii în picioare, ducându-i la concerte plătite din banii lor”, a mai adăugat Casian.

„Vreau în această campanie să mă reîntâlnesc cu fiecare dintre dumneavoastră, să discutăm și să reflectăm împreună ce a fost și ce ar fi mai bine pentru Strășeni, pentru a continua reabilitarea infrastructurii, dezvoltarea economică a localității, dezvoltarea relațiilor cu alte autorități, parteneri externi – STRĂȘENENII MERITĂ SĂ LOCUIASCĂ”, a conchis pretendentul la șefia Strășeni.

Știri asemănatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Meteo în Străşeni

Magazin Online ProGlobus.md Contacte Contacte

Curs Valutar