Locuitorii satelor Pănășești și Ciobanca vor fi deserviți într-un nou oficiu poștal (FOTO)

12 mai 2019 | 0 | Social

Locuitorii satului Pănășești și cei ai satului Ciobanca din raionul Strășeni se vor bucura de servicii mai bune în noul oficiu poștal MD-3725.

Vechiul oficiu poștal nu oferea condiții decente de lucru pentru angajați, iar clienților – servicii calitative.

Oficiul nou a fost amplasat într-un spațiu oferit de primăria comunei Pănășești, unde Î.S. „Poșta Moldovei” a alocat mijloace financiare necesare pentru a-l repara, remobila și dota cu toată tehnica necesară. Acesta a fost renovat grație echipei de reparații: secția Rețea și Mentenanță, direcția Logistică a întreprinderii.

Biroul poștal specificat deservește două localități – satul Pănășești și satul Ciobanca. Sediul va activa de luni până vineri de la 08:00 până la 17:00, cu pauză de masă la 12:00-13:00.

 

sursa: www.realitatea.md

Știri asemănatoare

O profesoară din Străşeni, confecţionează ii…

27 iunie 2019 | 0

http://tvrmoldova.md/img/pages/2019/6/24/o-profesoara-din-straseni-confectioneaza-ii-de-mai-bine-de-cinci-decenii-1561391419/o-profesoara-din-straseni-confectioneaza-ii-de-mai-bine-de-cinci-decenii-1561391419.mp4 Ia este mai mult decât un simbol transmis din generaţie în generaţie. Este mai degrabă o poveste a neamului romanesc, brodată cu fir de matase. Olga Chiriac poartă, dar…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Meteo în Străşeni

Magazin Online ProGlobus.md Contacte Contacte

Curs Valutar