OT PL Strășeni sprijină candidatura Valentinei Casian la funcția de primar

24 septembrie 2019 | 0 | Politic , Social

La data de 22 septembrie, Organizația Teritorială a Partidului Liberal din Strășeni s-a lansat în campania electorală pentru alegerile locale din 20 octombrie. Liderul OT PL Strășeni, Pavel Roșca, a menționat sprijinul candidaturii Valentinei Casian la funcția de primar al municipiului Strășeni.

,, Noi, consilierii din partea Partidului Liberal mereu am susținut-o pe Valentina Casian și proiectele realizate în orașul nostru”

,, În Consiliul Orășenesc nu am avut coloratură politică. Am pus mereu accentul pe problemele din comunitate și am respectat viziunea fiecărui consilier. Sprijinul va fi reciproc în campania electorală, deoarece este nevoie să fim un nucleu bine coagulat. Numai împreună putem reuși să continuăm proiectele începute în comunitatea noastră. Mulțumesc tuturor pentru implicare și curaj, deoarece nu este ușor,” a declarat Valentina Casian.

Invitat la eveniment, președintele de onoare a formațiunii, Mihai Ghimpu a venit cu un cuvânt de încurajare.

,,Atunci când lupți pentru adevăr și dreptate, ai rezultate. Este cazul doamnei Valentina Casian. Urmăresc în continuare activitatea de primar a doameni Valentina Casian. Scopul unui funcționar public este să facă oamenii să simtă că au un gospodar care are grijă de comunitate. În final, fiecare rămâne cu conștiința lui, de a fi alături de oameni și nu a umple buzunarele cum fac unii politicieni”.

În discursul său, Mihai Ghimpu a făcut referire și la foștii colegi de alianță, dar și la pomenile electorale ale partidelor politice și învinuirile aduse de contracandidați. Pe lista candidaților la funcția de primar a formațiunii la Scoreni a fost propus Sergiu Staver. ,,Am fost primar în cele două mandate din perioada 2003-2011. Problemele sunt aceleași în fiecare localitate, avem de construit drumuri locale, iluminat stradal, apeduct și canalizare. Sunt bani alocați centralizat pentru primării și nu este necesar să umblăm cu mâna întinsă indiferent cine ar fi la guvernare’.’

sursa: www.youyube.com/Natserstudio

Știri asemănatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Meteo în Străşeni

Magazin Online ProGlobus.md Contacte Contacte

Curs Valutar