Pagube pentru șoferi și profit pentru service-urile auto. Străzile din Strășeni – un adevărat test pentru cei aflați la volan

6 februarie 2019 | 0 | Social

Conducătorii auto care sunt nevoiți să circule pe străzile de la Strășeni sunt supuși unui adevărat test de șofat. Mai mult decât atât, aceștia își testează răbdarea și nervii.

Mai multe imagini cu drumurile pline de gropi au fost postate de internauți într-un grup de pe Facebook, acolo unde zilnic zeci ce șoferi se plâng de calitatea proastă a lucrărilor de reabilitare a drumurilor pe care muncitorii le fac chiar și pe timp de ploaie sau când ninge.

Conducătorii auto mai spun că după topirea zăpezii, gropile parcă au fost semănate una lângă alta, iar pentru fiecare vizită la service plătesc de la câteva sute până la mii de lei.

sursa: https://zugo.md/toate-stirile/foto-pagube-pentru-soferi-si-profit-pentru-service-urile-auto-strazile-din-straseni-un-adevarat-test-pentru-cei-aflati-la-volan/9277/toate-stirile?fbclid=IwAR0SBuQLerACeZ9fOi0BDcBzDSrPGUNVKHt1bftnl4VtilQCdAIrRpTSyOo

Știri asemănatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Meteo în Străşeni

Magazin Online ProGlobus.md Contacte Contacte

Curs Valutar