Reținut pentru viol. Polițiștii au pus după gratii un bărbat pe care îl bănuiesc că ar fi violat o tânără la Strășeni

9 februarie 2019 | 0 | Social

Bărbatul care ar fi violat o tânără în orașul Strășeni, a fost reținut de polițiști. Potrivit Poliției, suspectul are 26 de ani, originar din raionul Telenești și anterior a fost judecat pentru pungășie, furt și viol. Acesta a fost identificat în baza fotagrafiei și imaginii transmise prin intermediul mass-media.

Polițiștii susțin că bărbatul a fost identificat și reținut după ce o persoană a sunat la poliție și a anunțat că semnalmentele figurantului corespund cu o persoană care ar fi văzut-o în orașul Strășeni. Astfel, suspectul a fost găsit în orașul Strășeni, la domiciliul unde locuiește temporar împreună cu concubina sa.

Bărbatul este reținut pentru 72 de ore. Dacă va fi găsit vinovat acesta riscă cinci ani de închisoare. Totodată, Poliția continuă cercetările pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și implicării bărbatului la săvârşirea infracţiunii.

sursa: www.tv8.md

Știri asemănatoare

Traiesc din mila satului si a…

21 aprilie 2019 | 0

[video width="1280" height="720" mp4="https://infostraseni.md/wp-content/uploads/2019/04/ROSTUL-POSTULUI.mp4"][/video] Traiesc din mila satului si a bisericii, dar sunt bucurosi ca sunt alaturi de mama lor. Doi copii din satul Vorniceni, Straseni, au revenit acasa din…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Curs Valutar

Meteo în Străşeni

Magazin Online ProGlobus.md Contacte Contacte