Un camion de la S.A. „Apă-Canal Strășeni”, răsturnat

26 noiembrie 2019 | 0 | Social

Un șofer de camion din a ajuns cu vehiculul său într-un gard, apoi s-a inversat, după ce s-a tamponat cu un alt autoturism. Totul s-a întâmplat în dimineața de 25 noiembrie, la ora 09.30, în satul Roșcani.

Imaginile de la fața locului au fost expediate la adresa redacției noastre de către un martor ocular. Din imagini se vede că la fața locului a venit un excavator, pentru a pune vehiculul răsturnat înapoi cu roțile pe pământ. Totodată, la locul impactului a fost chemată și poliția.

SILVIA VETCU, OFIȚER DE PRESĂ, INSPECTORATUL DE POLIȚIE STRĂȘENI:

Un bărbat de 28 ani locuitor al orașului Strășeni, conducând autocamion de marca GAZ 3307 ce aparține întreprinderii „Apă-Canal Strășeni”, deplasându-se prin satul Roșcani a fost  tamponat din lateral de automobilul de marca Volkswagen, condus de un bărbat de 58 ani locuitor al satului Sireți. În urma impactului autocamionul de marca Gaz a fost proiectat într-un gard din piatra după care s-a inversat.

 

Potrivit martorului de la fața locului, de vină ar fi șoferul camionului, care ar fi ieșit pe contrasens. Această versiune este verificată de oamenii legii. Din fericire, impactul nu s-a soldat cu victime. Poliția din Strășeni investighează cazul.

sursa: www.echipa.md

Știri asemănatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Meteo în Străşeni

Magazin Online ProGlobus.md Contacte Contacte

Curs Valutar