CAMPIONAT MUNICIPAL LA TENIS DE MASĂ, DESFĂŞURAT LA STRĂŞENI

18 martie 2019 | 0 | Sport

La 17.03.2019, în incinta Liceului Teoretic „Mihai Eminescu” din municipiul Străşeni, amatorii tenisului de masă, au participat la un campionat, organizat de către primăria municipiului Străşeni.
Tenisiştii, de diferite vârste, au demonstrat că, tenisul de masă are viitor, iar la Străşeni, acest sport, este foarte practicat şi îndrăgit. Spre final, primarul Valentina Casian, a înmânat diplome şi medalii pentru cei mai buni, menţionând că, sportul ne uneşte şi ne face mai responsabili, fiind un exemplu demn de urmat şi pentru ceilalţii.
Primăria municipiului Străşeni, mulţumeşte administraţiei instituţiei, grupului de iniţiativă, pentru suportul acordat în desfăşurarea campionatului la tenis de masă.

sursa:  www.facebook.com/casian.valentina

Știri asemănatoare

Un stadion de fotbal va fi…

30 mai 2019 | 0

http://tvrmoldova.md/img/pages/2019/5/30/un-stadion-de-fotbal-va-fi-construit-la-straseni-1559233171/un-stadion-de-fotbal-va-fi-construit-la-straseni-1559233171.mp4 Veste bună pentru locuitorii şi pentru sportivii din Municipiul Străşeni. În localitate va începe în acest an construcţia unui stadion de fotbal. Autorităţile locale, care au constatat că tinerii…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Meteo în Străşeni

Magazin Online ProGlobus.md Contacte Contacte

Curs Valutar