Valentina Casian, FELICITĂRI Echipei naționale de futsal.

7 februarie 2019 | 0 | Sport

FELICITĂRI Echipei naționale de futsal, care a reușit să obțină victorie și în cel de-al treilea meci din cadrul preliminariilor FIFA Futsal World Cup!

În urma acestui succes, tricolorii se claseză pe prima poziție în grupa H și se califică în faza următoarea a turneului care se va disputa în octombrie 2019.

Primăria municipiului Străşeni mulţumeşte jucătorilor naţionalei de futsal a Moldovei, strășenenilor ALEXANDRU TÂMBALIST, SERGIU MUNTEANU şi CONSTANTIN BURDUJEL, pentru contribuția esențială adusă, concretizată prin calificarea echipei, pentru meritele incontestabile, pentru promovarea imaginii municipiului Străşeni atât la nivel naţional cât şi internaţional.

Succese În continuare!

sursa: www.facebook.com/casian.valentina

Știri asemănatoare

Un stadion de fotbal va fi…

30 mai 2019 | 0

http://tvrmoldova.md/img/pages/2019/5/30/un-stadion-de-fotbal-va-fi-construit-la-straseni-1559233171/un-stadion-de-fotbal-va-fi-construit-la-straseni-1559233171.mp4 Veste bună pentru locuitorii şi pentru sportivii din Municipiul Străşeni. În localitate va începe în acest an construcţia unui stadion de fotbal. Autorităţile locale, care au constatat că tinerii…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Meteo în Străşeni

Magazin Online ProGlobus.md Contacte Contacte

Curs Valutar