Valentina Casian, FELICITĂRI Echipei naționale de futsal.

7 februarie 2019 | 0 | Sport

FELICITĂRI Echipei naționale de futsal, care a reușit să obțină victorie și în cel de-al treilea meci din cadrul preliminariilor FIFA Futsal World Cup!

În urma acestui succes, tricolorii se claseză pe prima poziție în grupa H și se califică în faza următoarea a turneului care se va disputa în octombrie 2019.

Primăria municipiului Străşeni mulţumeşte jucătorilor naţionalei de futsal a Moldovei, strășenenilor ALEXANDRU TÂMBALIST, SERGIU MUNTEANU şi CONSTANTIN BURDUJEL, pentru contribuția esențială adusă, concretizată prin calificarea echipei, pentru meritele incontestabile, pentru promovarea imaginii municipiului Străşeni atât la nivel naţional cât şi internaţional.

Succese În continuare!

sursa: www.facebook.com/casian.valentina

Știri asemănatoare

O competitie cu zeci de cai…

25 martie 2019 | 0

[video width="720" height="404" mp4="https://infostraseni.md/wp-content/uploads/2019/03/2523331.mp4"][/video] O competitie cu zeci de cai putere, fum si zgomot de motoare s-a dat astazi la Cojusna. Piloti experimentati, dar si amatori s-au intrecut in prima…

CAMPIONAT DE ŞAH ŞI DAME ÎN…

18 martie 2019 | 0

Duminică, 17 martie, în incinta Liceului Teoretic “Ion Vatamanu”, s-a desfăşurat campionatul municipal la Şah şi Dame, competiţie ce a cuprins participanţi de diferite categorii de vârstă. Spre final, cei…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Curs Valutar

Meteo în Străşeni

Magazin Online ProGlobus.md Contacte Contacte